#alleetippek

2021. szeptember 9.

5 különleges kuponnapi ajánlat

Klasszikusok és újdonságok

Mindegy, hogy időtlen darabokat keresel, vagy fiatalos szettekkel szeretnéd feldobni a ruhatárad – a VAN GRAAF kínálatában biztos megtalálod, amit a szíved óhajt. Több mint 200 minőségi márkából válogathatsz 20% kedvezménnyel. Sőt, a választásban stílustanácsadók segítségére is számíthatsz!

Gyógyítók és védelmezők

Ha valamilyen betegség keseríti meg a mindennapjaid, vagy csak szimplán szeretnél egészségesebben élni, az Allee Patika készségesen áll a rendelkezésedre. Akár 50% kedvezménnyel juthatsz hozzá bármihez, amire a testednek szüksége lehet.

Kényelmesek és divatosak

Veled is előfordult már, hogy azért kellett lemondanod álmaid ruhájáról, mert olyan kényelmetlenül érezted magad benne, mint egy elsős versmondó az évnyitó színpadán? Nos, a Nubunál ezt nem ismerik. Különleges darabjaik tervezése során a kényelem és a funkció kiemelt szerepet kap. Csapj le rájuk most 20% kedvezménnyel!

Aprók és nélkülözhetetlenek

Az az érdekes a háztartási kisgépekben, hogy nem is tudod, mennyire hiányoztak az életedből, amíg nem veszel egyet. Egy jó kenyérpirító fel tudja dobni az unalmas reggelit, egy vízforraló elengedhetetlen a téli teázós estékhez, egy turmixgép vásárlásával pedig könnyen ráfügghetsz a smoothie-ra. Megsúgunk valamit: a BestByte-ban 20% kedvezményt kapsz minden TOO háztartási kisgépre!

Krémesek és kényeztetőek

Engedd meg, hogy bemutassuk az Allee család egyik legújabb tagját, aki szeptember elseje óta gazdagítja étel- és italkínálatunkat: ő a Café Crema. A beköltözése alkalmából máris egy szuper lehetőséggel kedveskedik neked: 25% kedvezménnyel merülhetsz el a krémes kávékülönlegességek világában.

Mire vársz? Töltsd le a kuponokat az Allee díjmentes alkalmazásában, az Allee Clubban, vagy szerezd be őket a helyszíni kuponnyomtató pontokon! Ne feledd, most minden 10 000 Ft feletti vásárlásoddal részt vehetsz őszi nyereményjátékunkban is, ahol a fődíjon túl számtalan napi és heti nyeremény vár rád!

Részletek: https://allee.hu/esemenyek/oszi-kuponnapok