#alleetippek

2021. október 28.

#alleetippek – A tökéletes halloweeni buli kellékei

Hajmeresztő hacukák

Nem, önmagadnak nem ér beöltözni. Nem sok lehetőség van egy évben, amikor bármilyen, de tényleg bármilyen hacukát magadra kaphatsz, használd ki a lehetőséget! Ha ötleteket keresel, a H&M kínálatában gyerkőcöknek és felnőtteknek is egyaránt szuper jelmezeket találsz. Sőt, még a kutyusod is beöltöztetheted!

 

Kísérteties kiegészítők

Az ördög a részletekben rejlik. Ezen az estén lehet, hogy szó szerint is. Ugyanis a Claire’s kínálatában most a pókhálóké, denevéreké és a csontoké a főszerep! Találsz itt fülbevalókat, hajbavalókat, nyakbavalókat, körömrevalókat, de akár sminktermékeket és parókákat is. Náluk egész biztosan nem lesz nehéz megtalálnod a jelmezedhez passzoló tökéletes kiegészítőket.

 

Démoni díszek

Ha a szetted már kész, ideje a lakást is egy kicsit beparásítani! Egy kis pókháló itt (az igazit azért ne hagyd fenn), egy-két csúszómászó ott (ismét, inkább legyenek műanyagból), egy pár csepp művér az asztalterítőn, pár szellem a fejed fölé, és máris igazi kísértetkastélyt varázsoltál az otthonodból. És hogy honnan szerezheted be mindezt? Az 1. emeleti Lufipark szeretettel vár a szezon legjobb bulikellékeivel!

 

Rémisztő rágcsák

Végzetül, bocsánat, végezetül, egy buli sem lehet teljes a finomabbnál finomabb rágcsálnivalók nélkül. Ne állj meg egy egyszerű kókuszgolyó-chips kombónál! Egy különleges estéhez különleges édességek dukálnak. A Spar kínálatában most betárazhatsz a nem mindennapi cukorkákból, csokikból, sütidíszekből, ráadásul még a Halloween tököket is beszerezheted náluk. Csak ne felejts el hagyni egy kevés nasit a kopogtató gyerekeknek is!

 

Jó rettegést kívánunk!