#alleetippek

2021. augusztus 18.

Augusztusi Allee Akcióeső!

Máris mutatjuk, hol találhatod meg a legszebb, legnagyobb, legkülönlegesebb példányokat!

Kiárusítás könyvmolyoknak
Belefér még egy kedvezményes utazás a nyárba? A Libri könyvespolcain most több mint 1500 leértékelt könyv várja, hogy elrepítsen egy másik világba, mindegy, hogy épp a kanapédon ülsz, a bankban vársz a sorodra, vagy a metrón zötyögsz a munkába. Augusztus 22-ig 20-70% kedvezménnyel csaphatsz le hazai és külföldi sztárszerzők műveire az Alleeban található Libriben!

Kedvezmény kondizóknak
Tartsd magad fitten a nyaralás után is! A BioTech USA is beszállt az Allee akció-hadjáratába, így augusztus 16-tól 22-ig -19% kedvezménnyel vásárolhatod meg nálunk az Iso Whey Zero Clear-t! Semmi cukor, semmi zsír, semmi laktóz, semmi glutén – csak egy bivalyerős és frissítő italpor, ami ideális edzőtársad lesz a konditeremben.

Tetszetős ajánlatok trendmániásoknak
Leakciózott akciók? A Reserved ezt is meglépte! Az akár 70% kedvezménnyel beszerezhető darabokra most extra 20% engedményt kapsz, ha az üzletben és online az extra20hu kódot használod fel. Ráadásul a legújabb kollekciók is befutottak már. Mire vársz? Légy az első, aki az őszi trendek legmutatósabb darabjaiban feszít!

Észbontó engedmények ékszerőrülteknek
Ragyogj a szülinapodon, tűnj ki a tömegből a fesztiválon, vagy csak egyszerűen sziporkázz a legátlagosabb napon is az Újvilág Ékszer Órával! Most akár féláron is beszerezheted a legnépszerűbb világmárkák legmutatósabb darabjait. Vedd célba az Alleet és találd meg a szetted tökéletes kiegészítőjét!