#alleetippek

2021. augusztus 17.

Egy pohárnyi hűs boldogság

Édes, mint a tengerparti álom
A Häagen-Dazs csúcsra járatta a fagylaltkészítés mesterségét. Érdekes ízvilág, imádnivaló öntetek, selymes krémek, ínycsiklandó sütik, lédús gyümölcsök – és mindez egy pohárban! Készülj fel, mert ez nem az a fagyi, amit szimplán munkából hazafele elmajszolsz a téren – erről bizony még másnap délben is beszélni fogsz.

Különleges, mint a késő esti beszélgetések
A Matcha, vagyis a japánok zöld aranya az elmúlt években Európában is a legnépszerűbb teák egyikévé nőtte ki magát. Olyannyira, hogy sütit, sőt fagyit is tonnaszámra készítenek belőle! Utóbbit meg is kóstolhatod a Matcha Tsukiban a klasszikus csoki-vanília párossal együtt. Ne habozz, tudd meg te is ennek az ezeréves különlegességnek a titkát!

Sokoldalú, akár a nyári hónapok
Marhahúshoz, kiállításmegnyitóra, postai várakozáshoz – a borokat legtöbbször valamilyen alkalomhoz vagy ételhez párosítják. A Porta Monticano azonban egy igazi mindennapokra való ital, amit úgy fogyasztasz el, ahogy szeretnél. A legjobb mégis, ha társaságban borozhat az ember, ezért a Bortársaságban két palack ebből a finom borból most kedvezményesen lehet a tiéd!

Üdítő, mint egy kiadós közös nevetés
A Starbucks híres arról, hogy az eredeti, jól megszokott recepteken csavar egy nagyot, és valami egészen különlegeset hoz létre. Így tett, amikor megalkotta a limonádéval ízesített jeges zöld teáját, ami még a legnagyobb kánikulában is feldobja a kedved. Ha pedig egy kis élénkítésre vágysz, ne felejtsd otthon a barátnődet sem: ha két Frappucinoért a Rewards kártyáddal fizetsz, a másodikra 50% kedvezményt kapsz!