#alleetippek

2021. szeptember 23.

Ezeket vidd magaddal, ha bringázni mész!

Nyeregbe!

Az első és legfontosabb – minő meglepetés – a megfelelő kerékpár. Ne is menj messzebb az Intersportnál, hiszen náluk a gyermek futókerékpártól a városi és trekking biciklikig minden típus fellelhető! Sőt, ha az Allee Club applikációt használod, a bringás kiegészítőkre 50% kedvezményt is kapsz!

Pörögj fel!

Köztudott, hogy az Eye of the tigert vagy a Don’t stop me now-t hallgatva 20%-kal jobban megy a tekerés. Legalábbis brit tudósok ezt hallották. Mindenesetre sosem árt, ha van egy adrenalinpumpálós lejátszási listád. Irány a BestByte a legjobb fülhallgatókért és bluetooth hangszórókért! Ha már kütyük: egy okosórát is megéri beújítanod, ha igazán kíváncsi vagy, miként teljesítesz az esti körödön!

Őrülj meg!

Persze nem azt akarjuk mondani, hogy állj neki kacsázni a négysávoson, aztán ugrass a Dunába. Arra célzunk, hogy ideje feldobni néhány mókás darabbal a biciklis szetted! A Pylones most jónéhány bolondos szettet ad kedvezményes áron, amelyekben találsz csengőt, kulacsot és nyeregvédő huzatot is!

Gyere be!

Hagyjuk már ezeket a béna kifogásokat, hogy esik az eső, meg fúj a szél – az igazi bringások beltérben is megoldják a pedálozást! Elég csak a most szombaton tartandó Bringával a vörös szőnyegen eseményünkre gondolni. Ha lemaradnál, akkor se csüggedj: a Life1 Fitness termében bármikor letudhatod a napi kilométereket. Ha még nem jártál náluk, 50% kedvezményt kapsz az első belépőjegyedre!