#alleetippek

2021. december 3.

Tegyük együtt szebbé a Pető Intézet gyermekeinek karácsonyát!

Körhintánk látványa mindenannyiunkat örömmel tölt el. Boldog a kisgyerek, aki felül rá, örül a szülő, hogy látja a mosolyt a körhintázó gyermeke arcán és közben jó érzés tudni, hogy a felajánlott adománnyal gyerekek fejlesztését támogatjuk.

Az Allee idén is egy különleges, jótékonysági kezdeményezéssel teszi tartalmasabbá az ünnepi készülődést. A földszinten felállított Karácsonyi körhinta adományaival a Pető Intézet Alapítványt támogatjuk a gyermekek fejlesztését szolgáló speciális sporteszközök megvásárlásával. A körhinta december 1-24. között várja a családokat mindennap 10:00-19:00 között. A javasolt adomány összege csupán 200 Ft, de természetesen lehetőség van nagyobb értékű adomány felajánlására is. Gyertek, és segítsetek egy felejthetetlen élménnyel eljuttatni az ünnep örömét oda, ahol a legjobban várják! 

Ha szeretnél többet is megtudni a Pető Intézet Alapítvány inspiráló történetéről, és arról, hogyan teszik jobbá a fejlődési rendellenességgel küzdő gyerekek életét, látogass el a petointezet.hu oldalra.