#megújulás

Bemutatjuk megújult, stílusos étteremszintünket, ahol akár 750-en is kényelmesen tudnak étkezni: itt az új Meet+Eat!

Nem véletlen, hogy az étteremszint esett át a leglátványosabb megújuláson, hiszen ez a hely mindig is többről szólt, mint a finom fogások.

Igazi közösségi tér, ahol megoszthatjuk egymással az étkezés örömét a hétköznapokon és az ünnepi alkalmakon is. Éppen ezért megdupláztuk a férőhelyek számát, és egy családi étkező-játszó sarkot is kialakítottunk, így mostantól egy időben akár 750-en is élvezhetik az Allee finomságait.

Átgondolt ültetési koncepció, vadonatúj ülőgarnitúrák kisebb és nagyobb társaságokra szabva, stílusos környezet, és nem utolsó sorban zseniális új éttermek várják, hogy felfedezd őket, például a Bellozzo, Hummusbar, Konyha23, Mucho Burrito, a speciális étrendet követők pedig a FreeFrom a konyha, a Las Vegans, és a Salt’n’Pepper egységeiben is szuper fogásokra lelnek.

De új éttermek nem csak itt várják az éhes látogatókat. A második emeleten, az épület túlsó oldalán a Padthai Wokbar várja az egzotikus ízek kedvelőit, de aki csak egy finom és különleges kávéra vagy süteményre vágyik, már a nemrég nyílt Matcha Tsuki és Café Crema kávézó különlegességeiből is szemezgethet!